bulgarien bg Компанията Фирмени принципи

Фирмени принципи

Марката Weishaupt означава надеждност, високо качество и най-доброто обслужване. Като семейна компания от среден тип, ние сме достатъчно големи за успеха на нашата енергийна техника в световен мащаб. Ние сме обаче и достатъчно малки да действаме независимо, отговорно, гъвкаво и последователно.

Като семейна компания, ние се чувстваме отговорни не само за нашите продукти, но също така и за нашите служители. Доверието в компанията получаваме обратно под формата на отговорна и лоялна работа. Фактът, че много хора работят вече от 25, 40, и дори 50 години във фирма Weishaupt, говори много повече от една лъскава брошура. Добрият работен климат, удоволствието от работата и надеждността стоят в основата на удовлетвореността на нашите клиенти по цял свят.

Надеждност в технологично развитие, производство и сервизно обслужване

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"При нас се планира прецизно, работи се организирано и се калкулира разумно. Надеждност във всяко едно отношение. За това отговарям с името си."

(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Надеждност в технологично развитие

Днес, в центъра за изследователска дейност в централата на Weishaupt, около 100 високо специализирани техници, конструктори и инженери разработват технически продукти докато навлязат в серийно производство. Тук се поставят основите за надеждна техника от Weishaupt.

Надеждност в производство

Ние държим на високото качество и прецизността. Техническите умения и опитът на нашите служители са в основата на всеки наш продукт и са предпоставка за успешното развитие на фирмата. Фирма Weishaupt предлага на продуктовия пазар само прецизно изработени уреди и приспособления, които служат надеждно на нашите клиенти.

Надеждност в сервизно обслужване

За нас, в Weishaupt, доброто сервизно обслужване е важна част от широката гама на предлаганите от нас услуги. Компетентни сервизни специалисти са на разположение за клиентите ни по всяко време, когато се нуждаят. С постояннoто обучение на нашите сервизни партньори, технически експерти и служители, ние се грижим да се разпространяват винаги актуални знания за нашите продукти и техника, да се прилагат в практиката и така обслужването да бъде винаги надеждно.

Tърсите инструкция за горелка?

Желаете консултация със специалист?